Ainekset: Suola, sokeri, mausteet( sipuli, valkosipuli, tähtiainis, kaneli, neilikka, mustapippuri), arominvahventaja E621.
Käyttöohje:
1. Liuota 2 kuutiota 4 rkl (60 ml) vettä. Lisää 800g ankanlihaa ja marinoi noin 1 tunti.
2. Paista lihaa pannulla, kunnes se muuttuu ruskeaksi.
3. Lisää kiehuvaa vettä ja vielä 2 kuutiota.
4. Anna kiehua kunnes liha on kypsää.
Ravintoarvo | per 100g/ml |
---|---|
Energia | 195kJ/47kcal |
Rasvaa | 0,9g |
josta tyydyttynyttä | 0g |
Hiilihydraatteja | 8,0g |
josta sokereita | 8,0g |
Proteiinia | 1,3g |
Suola | 3,3g |
Tutustu myös
ALE!
Mausteita
Parasta ennen: 22/10/2023