Korealainen Ttukbaegi Gi Sam Ho savikivikulho kannella
Ttukbaegi on lasitettu savipannu, jota käytetään korealaisessa keittiössä muhennospata, vuoka tai keitto ruoanlaittoon tai tarjoiluun. Sitä käytetään yleisesti dolsot bibimbopin valmistukseen, joka on suosittu korealainen sekoitettu riisiruoka, joka koostuu höyrytetystä riisistä, vihanneksista ja lihasta. Suosittu muhennos, kuten dwenjang chigae, alchigae, maeuntang, jogaetang ja paljon muuta.
Ominaisuus:
1. Kypsennä keittoa, puuroa tai mitä tahansa ruokaa suoraan liedellä ja tarjoa.
2. Pitää ruoan lämpimänä; Tarjoilukulhoa ei tarvita – vain kypsennä ja tarjoa samassa kulhossa.
3. Käytetään kaikkialla Koreassa ruoanlaitossa sekä ruoan tarjoiluun.
4. Pitkäikäiset, raskaat keramiikkatavarat.
5. Täyttää kaikki turvallisuusstandardit: ei haitallisia materiaaleja
6. Erittäin lämmönkestävä, se voidaan lämmittää suoraan 500 C:een.
7. Tasaisesti ja nopeasti lämmitetty, vihreä ja energiaa säästävä.
8. Liesitasolle, mikroaaltouunille ja kiertoilmauunille.
9. Sileä ja helppo pestä.
10. Täydellinen kiisevien bibimbappien luomiseen ja muhennosten tai keittojen tarjoiluun.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.